Styret

Initiativtakere og utvalgte bidragsytere med solid bakgrunn fra finans- og forsikringsbransjen.

Mads notkevich

Asgeir Sveen

Styreleder

Asgeir Sveen gikk skolen i Vesta Hygea og bekledde raskt ledende stillinger og har særlig kompetanse innen person-og pensjonsforsikringer. Som markedsdirektør satt Sveen også i ledergruppen i skadeforsikringsselskapet (1991 – 2007) og har god kunnskap innen reassuranse og viktigheten av bredden innen forsikringssalget. Sveen har med sin brede og lange erfaring fra bransjen et svært nyttig nettverk som selskapet vil kunne ha god nytte av.
Vevatne

Tor Inge Vevatne

Styremedlem

Tor Inge Vevatne er grunnlegger og CFO i Æge Group. Han har jobbet innen fornybar energi og elektrisk infrastruktur industrien siden 2008 med fokus på kostnadsmodellering, strategisk markedsinngang og bud strategi, samt tidlig faseutvikling.
Mads notkevich

Mads Notkevich

Styremedlem

Mads Notkevich har vært daglig leder i Balder Forsikring siden 2014. Han har lang erfaring i å drive franchise- og agentvirksomhet bl.a. for Tryg og Frende. Notkevichs styrke er å bygge sterk distribusjon som kjennetegnes med lønnsomme forsikringsporteføljer. Notkevich har god forståelse for hva som skal til for at en rådgiver kan levere både godt salg og god kvalitet i kundeporteføljen som sikrer en forutsigbar skadeprosent og et godt kundeforhold.
frode dvergsdal

Frode Dvergsdal

Styremedlem

Frode Dvergsdal har over 20 års erfaring fra finans-og forsikring med særlig vekt på salgsorganisering.
leon notkevich

Leon Notkevich

Styremedlem

Leon Notkevich er grunnlegger og arbeidende styreleder i Æge Group. Leon har lang fartstid fra energisektoren i Norge og internasjonalt og bringer solid erfaring fra forretningsutvikling og ledelse innen fornybar energi og elektriske infrastrukturprosjekter fra tidligfase utvikling til idriftsettelse og overlevering til drift.


 
Mads notkevich

Carina Bruun-Lund

Styremedlem

Carina er spesialist innen digital markedsføring og har mange års erfaring fra forsikringsbransjen som leder for kundeservice og porteføljekvalitet.
Mads notkevich

Anita Vildskog Notkevich

Styremedlem

Anita har nærmere 20 års erfaring fra finans-og forsikringsbransjen og har de siste årene spesialisert seg innen Compliance.
LOGO
Balder Forsikring AS
Org. nr: 912886492
Gullhaug Torg 1,
0484 Oslo
+47 96 50 97 30
kundeservice@balderforsikring.no